Плеядите - Портала на Пролетното Равноденствие и Съзнателен Контакт

и Съзнателен Контакт

Поздрави, ние сме Плеядианците и излизаме напред в Благоволение и с Безусловна Любов към всяко същество на тази равнина и отвъд. Ние идваме с едно по-дълбоко разбиране и знание за вашето Планетарно Възнесение и неговите етапи.

Тъй като по-дълбоко съзнание се постига от много от вас във вашата реалност, много нови възможности се създават и дори проявяват в собственото ви колективно поле - и във вашата лична реалност.

Това, за което искаме да говорим в този момент от вашата земна реалност са Енергиите / Портала на Равноденствието и неговия ефект върху всяко индивидуално съществуване и реалност. Бъдете смели наши колеги - Служители на Светлината, Братя и Сестри, защото тази нова вълна и това количество Слънчева енергия ще удари много неща и земните реалности, които са подготвяни в продължение на няколко години.

Драстични промени са върху вашата реалност, тъй като колектива и много от вашите Работници на Светлината са копнели, създавали и постановявали много от тези промени. Ще има проливане, трусове под формата на енергийни вълни и буквално огромно освобождаване на плътността и освобождаване на старите модели / форми / творения. Това, което някога е било старо и неудобно вече не е и изчезва като прах във вятъра.

Равноденствието е тук, за да помогне на много от вас по пътя си да станат Мулти-Измерни в собствената си честота и вибрации на възможно най-високата енергия за ВАС. Това ще доведе до неща като първият личен контакт в собствената си реалност, първи, преди колектива ще бъдат включени в тези взаимодействия. Защо е важно да се започне този първи контакт на физическо ниво (вашето собствено ниво)?! Защото, когато сте наясно и готови за тези нива на взаимодействие по свой собствен начин и вибрации, в колектива се влива приемане и любов, с разбиране на нашето съществуване и нашето присъствие на вашата Земна реалност.

Тъй като всеки един от вас е част от Единството и част от вашият Земен Колектив, вие подготвяте пътя за другите, за да бъдат във връзка с нашето същество на по-дълбоко ниво и с по-дълбоко разбиране / приемане. Всичко се отнася до приемането на съществуването ни, върху това искаме да работим, и това е повече от това просто да знаете, че сме тук в сега, то е също виждане и усещане за нашето присъствие около вас, както и вътре във вас.

Пазителите на Портите и Земния Екип са първите, които са във връзка с нашите енергии, тъй като сте готови за това. Вълната от първите в този Процес на Възнесение са вече приведени в съответствие с нашето същество и нашето Присъствия, тъй като те са били подготвяни за всичко това от дълго време насам. Тяхното време е сега, за да помогнат за Първия Контакт и това минава през собствените им въплъщения и Присъствия, чрез техните реалности. Вие ще знаете, когато сте от първата вълна и ще се приближите до нашите енергии във всички видове форми и начини.

Не ни търсете във физическо въплъщение, възлюбени, защото може просто да се приспособим към вашите енергии по най-изтънчените и възможно най-извисени начини да станем осезаеми за вас. Не забравяйте, че "виждането" не е само чрез физическите очи и визуалните ви сетива, ние говорим тук да ни видите с вътрешното око на истината. Всички видове форми и проявления са възможни, но ние винаги ще изберем тези, който ви служат по най-добрия начин и това за предпочитане е най-естествения начин на нашето съществуване, който е възможен.

Ние ще го направим стъпка по стъпка, както винаги, баланса и способността да се справите с всичко това е първата ни грижа и наш основен приоритет. Първопроходници, бъдете готови за това и се потопете в енергиите на този красив Равноденствен Портал. Що се отнася до колектива и Работниците на Светлината, които правят крачка напред към собственото си Себе, към собственото си АЗ СЪМ Присъствие и към Христовото Съзнание: много любов и кодове ще се влеят във всички тези хора, за да се подготвят за тази фаза, която вече идва за първата вълна.

Никой и нищо няма да бъде изоставено или забравено, защото всичко е част от Единството, което се нарича Същество. Вие винаги ще БЪДЕТЕ и няма начин, по който да не БЪДЕТЕ, защото Съществото е съществуване, а съществуването е БЕЗКРАЙНО.

Ние сме Плеядианците

Източник



Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



Прочети още:



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. "Не ни търсете във физическо въплъщение, възлюбени, защото може просто да се приспособим към вашите енергии по най-изтънчените и възможно най-извисени начини да станем осезаеми за вас"....? А бяхте казали, че и 5 и 6 ниво са материални....разбира се от тънка материя, но дори и енергията е материална нали? Ако и този път ни оставите ....да ни казват управляващите, че няма такова нещо като инопланетяни....ЗАЩО ? Има много начини да ви видим, дори и на екрана, защо сте все инкогниито? Уж да не сме се изплашили.... съмнявам се.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А дали онзи паяк горе в ъгъла на вашата стая мисли по същия начин като вас ;)

      Изтриване